Каталог на статиите

Главна » Статии » ОТНОСНО СМЪРТТА » ОТНОСНО СМЪРТТА

НЕ ГОРЕТЕ МЪРТВИТЕ, ТЕ МОЛЯТ ЗА ПОЩАДА!…

 

Предположенията за съществуване на живот след смъртта, са потвърдени от изследванията направени от доктора на науките Константин Коротков от Петербургския технически университет. Ученият, изучава феномена  на смъртта с помощта на ефекта Кирлиан, позволяващ да се наблюдава енергетическото състояние на човешкия организъм, в първите часове и дни от смъртта му.

 

Тялото се разполага в поле на мощни електромагнитни излъчвания, и след няколко минути около него се появява ярко светеща аура, която не изчезва в рамките на 40 дена.  Освен това, пулсиращите ритми на тази необикновена енергия зависят от това как е умрял човека.

 

При починалите от естествена смърт сензорите установили малко амплитудно колебание. При починалите бързо и внезапно, например при някакъв инцидент, амплитудата е била широка. А най-силните и продължителни колебания на светене се наблюдават при убитите и самоубийците.

 

Учените са провели експеримент в крематориум. По тялото на покойника, приготвен за кремиране (което е забранено от Ислямската религия), били разположени сензори.  В началото стрелките (на датчиците) стояли на нула – и това е естествено, защото човекът бил вече мъртъв вече четвърти ден. След което ковчегът бил сложен на подвижен подиум, водещ към устието на електрическата пещ. И тогава започнало невероятното.

 

Движейки се ковчега към мястото за кремиране, в началото движението на стрелките едвам се забелязвало, ала в последствие започнали много по-ясно да трептят, а енцефалографа, отчитащ показанията на мозъка, внезапно започнал да отчита все по-големи сигнали. Абсолютно същия сигнал отчита енцефалографа при жив човек, който е изплашен до смърт! Да, навярно душата му молела за милост!...Категория: ОТНОСНО СМЪРТТА | Добавил: ibnihaldun (17.02.2010)
Разгледали: 577 | Коментар: 2
Всички коментари: 2
+1   Спам
1 rrafi   (04.03.2010 11:21) [Материал]
Subhanaallah!

2 keuser   (21.06.2010 13:24) [Материал]
Субханеллах!
Това е много тъжно... sad

Коментари могат да добавят единствено регистрирани потребител
[ Регистрация | Вход ]