Каталог на статиите

Главна » Статии » РАЗНИ » РАЗНИ

Лекът за всяка болест

Масло от Нигела Макс

Редица изследвания, проведени предимно в Германия, Англия и САЩ доказват изключителната ефективност на Маслото от Нигела Макс (познато още като масло от Черен Сусам). Министерствата на здравеопазване на изброените страни изследват маслото на Нигела Макс, наблюдавайки резултати върху пациенти дълги години, след което стигат до заключение в 4 основни области. Доказват Нигела Макс като изключително добър имуностимулант. При пациенти с Диабет в рамките на кратък курс се наблюдава невероятен ефект при нивата на кръвната захар. Другият доказан и дори патентован ефект на Нигела Макс е за алергии и алергични реакции - ефект, който е пряко свързан с Имунната система. Последният от основните ефекти на Маслото от Нигела Макс е при Сърдечно-съдови заболявания, като в рамките на продължителен курс се наблюдават много добри резултати при високо кръвно и холестерол. Много добре действа при проблеми с простатата за често и затруднено уриниране. Доказано ефективен за стомашно-чревни заболявания като язва, гастрит и колит (препоръчва се течният вариант).
Каква всъщност е причината Маслото на Нигела Макс да помагат при толкова много заболявания? Лабораторни анализа установяват, че това масло съдържа около деветдесет естествено-налични активни съставки, като Омега 3, Омега 6, Омега 9, Витамин B5; Витамин Е; Ненаситени мастни киселини; Етерични масла; Фолиева киселина и много други полезни за здравето съставки. 


ПОЛЗИ:
• Понижава кръвната захар и холестерола 
• Заздравява и балансира имунната система
• Подобрява кръвообращението и кръвното налягане
• Помага при различни видoве алергии, астма, синузит
• Облекчава болката при главоболие, колики, менструация, мигрена

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

НИГЕЛА МАКС - МАСАЖНО ОЛИО

Етеричните масла облекчават болките в ставите, мускулите и сухожилията при схващане, разтягане и навяхвания. Изключително ефективно при ставни проблеми и болки в кръста, гърба и раменете, облекчава болката и спомага за по-добро движение. Специално разработено за подхранване и хидратация на епидермалните и дермалните клетки. Витамин Е, естествено наличен в Масажното олио, подпомага детоксикацията, действа успокояващо и възстановяващо на сухата и мазна кожа. Регулярните масажи подобряват кръвообращението, повишават тонуса на кожата и възстановяват нейната кадифена мекота и еластичност. Висококачествените и добре съчетани съставки в Масажното олио спомага за бързото възстановяване след физическо натоварване. Намалява мускулното напрежение и болките в краката. Релаксира мускулите и действа възстановяващо и обезболяващо.
Масажното олио тонизира и освежава тялото при физическа умора, след спорт или усилена работа.

 

Изключителен ефект при:
• Дископатия и Дискова херния
• Болки в гърба и раменете
• Болки в ставите и кръста
• Антиспазматик - облекчава мускулните спазми и схващания

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЗА ПОРЪЧКИ:

АДРЕС: ул. „Граф Игнатиев“ 16 София

ТЕЛЕФОН:
0988 377 677

ИМЕЙЛ:
bioefe@gmail.com

 

Категория: РАЗНИ | Добавил: heart (18.08.2017)
Разгледали: 390
Всички коментари: 0
Коментари могат да добавят единствено регистрирани потребител
[ Регистрация | Вход ]