Каталог на статиите

Главна » Статии » КНИГИ » ИЗДАДЕНИ

НЕ БЪДИ ТЪЖЕН - 1

Ти желаеш да станеш щастлив, но не знаеш как? Тогава тази книга е за теб. Тя е отговор и на въпроса как да станеш щастлив не само в земния, но и във вечния живот.

Книгата на Аллах и Сунната на Неговия Пратеник (с.а.с.) ни дават множество надеждни, проверени и прости рецепти за щастие, които са събрани за теб в тази книга, преизпълнени с надеждата, че ще съумееш да се възползваш от тях и в нашия свят да станем с един щастлив човек повече. Нека Всевишният Аллах ти помогне по твоя път към щастието!     

Книгата се състои от две части. Първата част е съставена от неголеми глави – рецепти за щастие. В тях, читателю, ти ще намериш коранични айети, хадиси на Пратеника на Аллах (с.а.с.), поучителни истории от живота на нашите праведни предци и съвременници, наставления и мъдри слова. На страниците на тази книга ти непременно ще срещнеш тези, които са разбирали какво е това щастие и които са успели да станат щастливи, и тези хора ще те научат на онова, на което са се учили те самите.

Втората част представлява всъщност сборник от кратки наставления и напомняния, мъдри изречения и важни истини, които е длъжен да знае всеки, който се стреми да стане щастлив и в двата свята.

   Ще бъде по-добре, ако ти, скъпи читателю, четеш тази книга постепенно, за да усвоиш и запомниш по-добре казаното в нея. Но най-главното е друго - ти трябва да размишляваш върху прочетеното, защото само в този случай книгата ще ти донесе истинска полза.

Бъди щастлив, жизнерадостен и спокоен, радвай се, надявай се на по-доброто и НЕ БЪДИ ТЪЖЕН!
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Книгата е 201 стр. и струва 8 лв.
 
За поръчки:
 
ikra_madan@abv.bg
Категория: ИЗДАДЕНИ | Добавил: ikra (18.08.2015)
Разгледали: 372
Всички коментари: 0
Коментари могат да добавят единствено регистрирани потребител
[ Регистрация | Вход ]